Glutenvrij genieten op Ibiza

El Puerto in Portinatx 

Op weg naar een top strandje Cala Xarraca, waar je zeker even heen moet voor het turquois blauwe water. Kwamen we langs Portinatx wat de uitstraling heeft van een surfers dorp.  Met uitzicht op de zee vind je het restaurant El Puerto, bij de vraag ‘’glutenfree” kwamen ze meteen met een allergenen kaart aan. 

Taco paco in Sant Eulalia

Op het pleintje  Sant Eulalia zitten veel toeristische restaurantjes. Maar Taco Paco was niet zo makkelijk te vinden. We vroegen het tweemaal aan locals, bij allen de naam Taco Paco straalde ze al van enthousiasme. Later bleek waarom, het restaurant zat vol met voornamelijk Spanjaarden. Wij begrepen waarom ; uitstraling, lief personeel en vooral heerlijk eten. Taco Paco beschikt niet over een allergenen kaart, maar het personeel kan je alles tot de details uitleggen. Neem zeker de white chocolate mousse jumjum.

Happy _ibiza allergens map
Happy _ibiza allergens map
IMG_7530
IMG_7530
IMG_7527
IMG_7527
IMG_7526
IMG_7526
IMG_7612[1]
IMG_7612[1]
IMG_7613[1]
IMG_7613[1]
IMG_7617
IMG_7617
Sunset Ashram in Sant Josep.
sunset a
sunset a
suns
suns
IMG_7592[1]
IMG_7592[1]

De plek om een Ibiza Sunset te bekijken. Je vind dit restaurant aan de westkust. Om precies te zijn bij Cala Conta. Overdag kan je genieten op het prachtige strandje, wat zich naast het restaurant bevindt. En de dag afsluiten tijden de zonsondergang op het terras. Je kan hier genieten van een glutenvrij gerecht, deze staan keurig vermeld in de allergenenkaart. Sunshet Ashram kan je herkennen uit de film Verliefd op Ibiza.