Voorstellen

Ben je op zoek naar betrouwbare glutenvrij restaurants? Dan ben je bij mijn blogs aan het juiste adres. Mijn naam is Maartje Wille. Vaak had ik last mijn van darmen, zonder dat de bepalende oorzaak daarvan bekend was. Na veel bezoekjes aan de dokter, is er in 2014 vastgesteld dat ik coeliakie heb. Als ik een gluut binnenkrijg, dan kan dat resulteren in braken, buikkrampen, misselijkheid. Ik ben daarom erg op mijn hoede als ik uit eten ga. Positieve recensies over restaurants voor wat betreft glutenvrij eten, zijn een bron waaruit ik vertrouwen put als ik zoek naar een restaurant waar ik uit eten kan. Tegelijkertijd vind ik het belangrijk om via deze blog mijn eigen positieve ervaringen met jullie te delen. Zodat ook jullie onbezorgd uit eten kunnen.

Wat is coeliakie precies :

Coeliakie ( spreekt uit: seu-lia-kie). Iemand die last heeft van coeliakie kan niet tegen gluten, en daarom word coeliakie ook vaak glutenintolerantie genoemd. Gluten zijn eiwitten die van nature voorkomt in tarwe, waaronder spelt, rogge en gerst. Gluten zit ook in producten die van granen zijn gemaakt. Hierbij moet je denken aan brood, crackers, paneermeel, koek, pizza,taart en pasta. Omdat gluten vaak ook verwerkt zijn als bindmiddel zijn ze vaak ook verwerkt in soep, sauzen, snoepjes en bier. Met mijn tips maak ik het voor jullie hopelijk wat makkelijker .