Glutenvrije bakker Leo

Wil jij ook weer ouderwets genieten van brood, bestel het dan nu bij bakker Leo.

Glutenvrije bakker Leo.

Bij het openen van de doos maakte ik meteen een klein gelukssprongetje. Deze geur had ik in lange tijd niet geroken terwijl ik glutenvrij brood at. Bakker leo bakt sinds kort ook glutenvrij. De glutenvrije broden worden gebakken in een gecertificeerde glutenvrije bakkerij die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen en – standaarden (CVN nummer NL-079-). En er worden in deze bakkerij enkel en alleen producten bereid die glutenvrij zijn.

Het Glutenvrije brood.

Het glutenvrije brood van Bakker Leo bestaat uit drie verschillende broden. Witbrood, vruchtenbrood en meergranenbrood. De broden zijn goed van formaat (ruime porties), luchtig en erg smakelijk om te eten. De broden blijven bij aansnijden prima van structuur en kruimelen niet.

Witbrood glutenvrij en lactosevrij €2,99

Vruchtenbrood glutenvrij €3,99

Meergranenbrood €3,49

Naast glutenvrij brood verkoopt bakker Leo ook heerlijke muffins. Deze muffins zijn goed van structuur en kruimelen niet. De smaak is luchtig met een volle chocolade smaak. Je kunt bij de muffins kiezen uit de smaken naturel en chocolade.

Muffin naturel €2,99

Muffin Chocolade €2,99

Invriezen Ik heb zowel de broden als de muffins ingevroren. Vervolgens heb ik deze eruit gehaald en een minuutje opgepiept in de magnetron. De producten bleven prima van structuur en ook aan de smaak was niks veranderd.

Deze producten zijn te bestellen op : https://glutenvrij.bakkerleo.nl/