Hofje zonder zorgen

Lunchroom Hofje zonder zorgen in Haarlem Midden in het mooie historische centrum van Haarlem bevinden zich meerdere hofjes. Het Proveniershofje is er zo één. Wat dit hofje aantrekkelijk maakt is de aangrenzende lunchroom; hofje zonder zorgen. Waar je zonder zorgen kan genieten van glutenvrije gerechten. De ingang bevindt zich aan de voorkant van de Grote Houtstraat (dé winkelstraat van Haarlem) en de lunchroom achterin met uitzicht over het hofje.

Hofje zonder zorgen staat niet alleen bekend om haar unieke plek. Maar ook vanwege haar heerlijke ontbijt, lunch en high tea met biologische producten. Zoveel mogelijk van het eten dat wordt geserveerd is zelf gemaakt.

Vandaag heb ik genoten van een glutenvrije high tea, tegelijkertijd genoot mijn tafelgenoot van een glutenvolle high tea. Voor hofje zonder zorgen was dit geen probleem, tijdens het uitserveren stonden de glutenvrije bordjes boven in de stelling om kruisbesmetting te voorkomen.

In de keuken worden alle glutenvrije producten als eerst in de ochtend gemaakt hierdoor is de keuken nog brandschoon. Daarnaast beschikt hofje zonder zorgen over een glutenvrije oven en koelkast. Door deze maatregelen is alles goed gescheiden van het glutenvolle voedsel en voorkom je kruisbesmetting.

Wil jij ook genieten van een glutenvrij ontbijt, lunch of een high tea. GROTE HOUTSTRAAT 142A HAARLEM 023 53 10 607 ETEN@HOFJEZONDERZORGEN.NL