Dende in Leiden.

In het hartje van Leiden bevindt zich restaurant Dende. Het restaurant bevindt zich aan de Nieuwe Rijn, tegen de Visbrug aan. Het restaurant is binnen sfeervol en warm aangekleed. Daarnaast kun je zomers van het zonnetje genieten op het terras aan de Nieuwe Rijn.

Tijdens mijn bezoek aan Dende vertelde het bedienend personeel dat ze alle gerechten glutenvrij aanbieden. Zelfs het broodje kroket was mogelijk. Mijn ervaring is dat dat vrij uitzonderlijk is en dat was dan ook genoeg reden om voor een broodje kroket te kiezen. Ik kreeg twee smaakvolle kroketten geserveerd op een glutenvrij pistoletje.

Naast deze heerlijke glutenvrije krokketen, heeft restaurant Dende ten alle tijden glutenvrij brood in huis. Het bediend personeel denk graag met u mee, om het gerecht voor u glutenvrij aan te passen. Door deze creatieve en meedenkende houding, kan jij onbezorgd genieten van een heerlijke glutenvrije lunch. Leuk om te combineren met een dagje Leiden.