De Rechtbank

De Rechtbank Utrecht

Vlakbij de dom in Utrecht bevindt zich een bijzonder restaurant de Rechtbank. Wat eerst een ontmoetingsplek voor rechters en veroordeelden was. Is nu een restaurant waar je heerlijk kunt genieten. In het gebouw vonden vroeger de rechtspraken plaats. Inmiddels is het gebouw met zorg gerenoveerd om alle gasten te laten genieten van een heerlijk hapje en drankje op een unieke plek.

Glutenvrij eten is mogelijk bij de Rechtbank. Bij binnenkomst werd ik meteen duidelijk geïnformeerd over de mogelijkheden om glutenvrij te eten. Het bedienende personeel onderstreepte op de menukaart wat ik kon eten. De Rechtbank heeft altijd glutenvrij brood op voorraad. Daarnaast heb je de keuze uit salades en soep. Zelf koos ik voor de combinatie van brood en tonijn.

Opvallend vind ik dat je bij de Rechtbank ook goed terecht kan met kinderen. Voor een boterham met kaas, jam of hagelslag. Ideaal, want de Rechtbank ligt op loopafstand van het spoorwegmuseum.

Naar mijn mening een leuk restaurant om glutenvrij te genieten!