Glutenvrij bij Sweet Lake Italy.


Glutenvrij bij Sweet Lake Italy.

Op uitnodiging van Sweet lake Italy, heb ik genoten van een glutenvrij diner. Ik vind het leuk om mijn ervaringen met jullie te delen. De omgeving Sweet Lake Italy bevindt zich op een verassende locatie, namelijk aan het stadsstrand van Zoetermeer. Rondom het restaurant zijn er voor jong en oud recreatievoorzieningen, zoals een bowlingbaan, een escaperoom en een binnen- en buitenspeeltuin. De buitenspeeltuin is gevestigd aan het terras van Sweet Lake Italy en is omheind door hekken,

De bereiding van glutenvrij eten Ik sprak met operationeel manager Leonie Spronkholt en nam een kijkje in de keuken om uit te zoeken hoe bij Sweet lake Italy glutenvrije gerechten worden bereid. Sweet Lake Italy is de laatste jaren nadrukkelijk bezig geweest met het zoeken van glutenvrije producten. Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in dat je uit diverse glutenvrije gerechten kunt kiezen. Vrijwel alle producten op de lunch- en dinerkaart zijn glutenvrij te bestellen. Waaronder brood, pasta en pizza. Om kruisbesmetting te voorkomen worden de glutenvrije gerechten in een aparte keuken bereid. Ik vind het erg mooi om te zien dat er een aparte oven is voor het bereiden van de glutenvrije pizza`s.

Mijn ervaring van het eten Ik at een broodje pasta en pizza. Het broodje heeft de vorm van een krakeling, is krokant van buiten en zacht van binnen. Het bord pasta is goed gevuld en word geserveerd met sla.De pizza is aanzienlijk kleiner dan het reguliere formaat pizza. Indien je dat wilt kun je bij Sweet lake Italy een tweede pizza bestellen. Een mooi gebaar naar glutenvrije eters, als je het mij vraagt.

Momenteel zijn er drie glutenvrije nagerechten. Dit worden er in de toekomst zeker meer, want ik ben samen met Sweet Lake Italy aan het nadenken voor meerdere glutenvrije nagerechten.

Kortom, wil jij genieten van lekker Italiaans eten, goede service en een veelzijdige menukaart? Ga dan naar Sweet Lake Italy.